ΑΕΚ: Κάνει πλάνα για το Final 8 του BCL!

ΑΕΚ: Κάνει πλάνα για το Final 8 του BCL!

ΑΕΚ: Κάνει πλάνα για το Final 8 του BCL!

bet365

Το Final 8 του BCL είναι προγραμματισμένο για τα τέλη Σεπτεμβρίου και η ΚΑΕ ΑΕΚ κάνει σχέδια για το πως να το «αρπάξει» από την Χάποελ Ιερουσαλήμ και να το διοργανώσει για δεύτερη φορά.

Πριν σταματήσει την αγωνιστική δράση σε όλο τον κόσμο ο κορονοϊός, ήταν σχεδόν βέβαιο πως η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα αναλάβει να διοργανώσει το Final 4 του Basketball Champions League.

Η πανδημία, όμως, έφερε πολλές αλλαγές και μία από αυτές ήταν να αποφασιστεί να διεξαχθεί ένα Final 8 στα τέλη Σεπτεμβρίου, μετά και από πρόταση της ΑΕΚ.

Ωστόσο, με το Ισραήλ να αντιμετωπίζει ακόμα σοβαρό θέμα με τον κορονοϊό, αφού περνά το δεύτερο κύμα του ιού, το σενάριο να φιλοξενήσει η Χάποελ την τελική φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης της FIBA πια απομακρύνεται.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να διεκδικήσουν ξανά την τελική φάση, όπως το 2018, και καταστρώνουν τα πλάνα τους, από την στιγμή που η κατάσταση με την νόσο Covid-19 είναι πια πιο ήπια στην Ελλάδα.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του είναι σε φάση δημιουργίας ενός πλάνου για να φιλοξενηθεί η διοργάνωση στο ΟΑΚΑ - το κλειστό Άνω Λιοσίων δεν μπορεί να είναι έτοιμο μέσα σε δυο μήνες για μια τέτοια διοργάνωση - αλλά και οι οκτώ ομάδες στην Αθήνα με ασφάλεια.

Μάλιστα, είναι και σε συνεννόηση με την Κυβέρνηση, ώστε να εγκριθεί παρουσία κόσμου στο 50% της χωρητικότητας του ΟΑΚΑ, για να μην υπάρχουν άδειες κερκίδες, και η ΑΕΚ δηλώνει «έτοιμη» για αυτή την πρόκληση.

Η FIBA αναμένεται να ανακοινώσει την απόφασή της για την πόλη και την ομάδα που θα φιλοξενήσει την τελική φάση μέχρι το τέλος του μήνα, με την Πράγα και την Νίμπουρκ να είναι η μόνη που «απειλεί» την «Βασίλισσα».

Υπενθυμίζεται πως στο Final 8 θα γίνουν οι αγώνες ΑΕΚ - Νίμπουρκ, Χάποελ Ιερουσαλήμ - Μπούργος, Τουρκ Τέλεκομ με Ντιζόν ή Νίζνι και Σαραγόσα με Τενερίφη ή Οστάνδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα