Σταμάτη μετά το «αντίο» της από την Εθνική: «Είναι μοναδικό να παίζεις στη χώρα σου με τόσο κόσμο» (vid)

Σταμάτη μετά το «αντίο» της από την Εθνική: «Είναι μοναδικό να παίζεις στη χώρα σου με τόσο κόσμο» (vid)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Η Σταμάτη με την Εθνική κόντρα στην Τσεχία.

bet365

Οι δηλώσεις της Εβίνας Σταμάτη μετά την επικράτηση κόντρα στην Τσεχία με 75-66, στην τελευταία «παράστασή» της με την φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Η Εθνική ομάδα Γυναικών κατάφερε να πάρει μία άτυπη εκδίκηση επί της Τσεχίας, νικώντας με 75-66 στον αγώνα των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2025 στη Χαλκίδα.

Η Εβίνα Σταμάτη ολοκλήρωσε τον αγώνα και την παρουσία της με το εθνόσημο στο στήθος, έχοντας σε 16:55 λεπτά συμμετοχής 9 πόντους ενώ παράλληλα μάζεψε 2 ριμπάουντ και μοίρασε 1 ασίστ. Η ίδια στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στην απόδοση της Εθνικής μέσα στον αγώνα ενώ στάθηκε στην σημασία που έχει το γεγονός ότι το γήπεδο γέμισε από νέα παιδιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σταμάτη:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη στη χώρα μας με τον κόσμο μας. Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε μουδιασμένα και αλλά μετά βελτιωθήκαμε και φτάσαμε στη νίκη. Είναι και νίκη ψυχολογίας και ίσως μετρήσει και στα γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση της τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ.

Είναι μοναδικό να παίζεις στη χώρα σου με τόσο κόσμο. Το πολύ θετικό ήταν ότι το γήπεδο γέμισε παιδιά. Ελπίζω αν αύριο έστω και ένα παιδί θελήσει αν ασχοληθεί με το μπάσκετ θα είναι επιτυχία».

@Photo credits: Fiba Basketball
 

EUROBASKET ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα