Παπανικολάου: «Δώσαμε μια υπόσχεση» (vid)

Νίκος Καρφής
Παπανικολάου: «Δώσαμε μια υπόσχεση» (vid)

bet365

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε μετά τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Εσθονία και τόνισε πως θέλει να κάνει περήφανη όλη την χώρα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Η Ελλάδα επικράτησε της Εσθονίας και έκανε το 5/5 στον όμιλο και πλέον θα κοντραριστεί με την Τσεχία στους 16. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί πόδι στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το τέλος του παιχνιδιού καθησύχασε όλο τον κόσμο με τις δηλώσεις πως δεν είναι κάτι σοβαρό.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην ΕΡΤ και έδειξε πως τώρα αρχίζουν τα σπουδαία για την Εθνική.

«Δεν υπάρχουν λόγια για την στήριξη του κόσμου μας. Πάντα είναι δίπλα μας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, όπως και όσους βρίσκονται στην Ελλάδα και μας στέλνουν όλη τη θετική τους ενέργεια. Ελπίζουμε να τιμήσουμε τα χρώματα της χώρας και να τους περήφανους τους Έλληνες.

Ξεκινάει ένα νέο τουρνουά και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά στη Γερμανία. Ωραίο να έχουν όνειρα. Θα δούμε ποιος θα είναι απέναντί μας (οι δηλώσεις έγιναν πριν το τέλος του Τσεχία-Ισράηλ) και θα προετοιμαστούμε.Κάθε κατοχή μετράει και κάθε αγώνας δεν έχει επιστροφή. Χρωστάμε στους εαυτούς μας καλή εμφάνιση. Δώσαμε μια υπόσχεση να παλέψουμε και θα την κρατήσουμε»

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα