Τσάντσαρ: Φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού, χάνει το Μουντομπάσκετ

Τσάντσαρ: Φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού, χάνει το Μουντομπάσκετ

Τσάντσαρ

bet365

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι Σλοβένοι, καθώς υπάρχουν έντονες ανησυχίες πως ο τραυματισμός του Βλάτκο Τσάντσαρ είναι πολύ σοβαρός. Χάνει το Μουντομπάσκετ ο παίκτης των Νάγκετς.

Ως ο μεγάλος άτυχος τείνει να χαρακτηριστεί ο πρωταθλητής ΝΒΑ, Βλάτκο Τσάντσαρ. Ο Σλοβένος φόργουορντ μετά από δυναμικό κάρφωμα, στα 3.36'' πριν το φινάλε, προσγειώθηκε πολύ άτσαλα στο παρκέ, χτυπώντας το αριστερό του γόνατο.

Αμέσως, έπεσε στο παρκέ σφαδάζοντας, με τους πάγκους των δύο ομάδων να «ορμούν» απευθείας στον άτυχο παίκτη, για να τον βοηθήσουν. Ο Τσάντσαρ έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ σοβαρό τραυματισμό, ενώ οι Σλοβένοι φοβούνται για πιθανή ρήξη πρόσθιου χιαστού. Αξίζει να αναφερθεί πως ο ιατρός της ελληνικής Εθνικής Ομάδας, έτρεξε αμέσως στο πλάι του Τσάντσαρ, εξετάζοντας τον στα αποδυτήρια.

Κατά την αποχώρηση των Σλοβένων, ο πρωταθλητής ΝΒΑ είχε δεμένο το αριστερό γόνατο, ενώ του προσφέρθηκαν πατερίτσες, ώστε να τον βοηθήσουν κατά την έξοδο από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Η αποστολή της Σλοβενίας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (5/8) για τη Λουμπλιάνα και ο Τσάντσαρ θα υποβληθεί εκεί σε μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROBASKET Τελευταία Νέα