«Ο Πάντερ έπαιρνε 30.000 τον μήνα και τώρα 1 εκατομμύριο τον χρόνο»!

«Ο Πάντερ έπαιρνε 30.000 τον μήνα και τώρα 1 εκατομμύριο τον χρόνο»!

«Ο Πάντερ έπαιρνε 30.000 τον μήνα και τώρα 1 εκατομμύριο τον χρόνο»!
O πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς έθεσε ζήτημα όσον αφορά τα χρήματα που θα πάρει ο Κέβιν Πάντερ από την Παρτίζαν, αποκαλύπτωντας τη... χαοτική διαφορά όσον αφορά την αμοιβή του Αμερικανού σκόρερ.

Ο Κέβιν Πάντερ υπέγραψε πρόσφατα διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρτίζαν, αποτελώντας την πρώτη ηχηρή κίνηση των «ασπρόμαυρων» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενώ ακολούθησαν οι προσθήκες των Αλέκσα Αβράμοβιτς, Ζακ ΛεΝτέι και εσχάτως, Ρόντιονς Κούρουκς.

Η Παρτίζαν θέλει να επιστρέψει στην EuroLeague, μέσω του EuroCup ή της Αδριατικής Λίγκας και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς φιλοξενήθηκε στο B92 όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον πρώην «ερυθρόλευκο» Πάντερ και τις απολαβές του:

«Ο Πάντερ ήλθε από τον Ολυμπιακό στον Ερυθρό Αστέρα δίχως αποζημίωση. Ο μηνιαίος μισθός του ήταν 30.000 δολάρια και τώρα υπέγραψε για 1 εκατομμύριο τον χρόνο. Το συμβόλαιό του στον Ερυθρό Αστέρα ήταν διάρκειας έξι μηνών όμως οι τελευταίες δυο δόσεις δεν πληρώθηκαν αφού η σεζόν διεκόπη λόγω του κορονοϊού. Πληρώσαμε στον Πάντερ το 80% του συμβολαίου του. Πλέον έχει φτιάξει το όνομά του. Δεν θέλω να μιλάω για μπάτζετ, θα ήταν δικαιολογία όμως δεν μπορούμε να δίνουμε τόσο μεγάλα ποσά. Δεν είμαστε ΤΣΣΚΑ».