«Η Γκραν Κανάρια είναι σε συζητήσεις με τον Γιάκα Λάκοβιτς»

«Η Γκραν Κανάρια είναι σε συζητήσεις με τον Γιάκα Λάκοβιτς»

«Η Γκραν Κανάρια είναι σε συζητήσεις με τον Γιάκα Λάκοβιτς»
Η Γκραν Κανάρια βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και στο πλαίσιο αυτό φέρεται να έχει ξεκινήσει κουβέντα με τον Γιάκα Λάκοβιτς.

Σύμφωνα με το Encestando, η Γκραν Κανάρια έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γιάκα Λάκοβιτς για την κάλυψη της πρώτης καρέκλας του πάγκου, με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του κόουτς Πόρφι Φισάκ εκπνέει στο τέλος του Ιουνίου. Οι Κανάριοι έχουν ανοίξει κουβέντα με τον 44χρονο Σλοβένο τεχνικό, ο οποίος από το 2019 εργάζεται στη Bundesliga και την Ουλμ.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού (2002-2006) είναι γνώστης της ACB, καθώς το 2018 είχε εργαστεί για λίγο στη Μπιλμπάο, ενώ είχε υπάρξει και assistant τη Μπανταλόνα και τη Μπαρτσελόνα Β. Φυσικά, κατά την διάρκεια της καριέρας του ως παίκτης, ο Λάκοβιτς ήταν κάτοικος Βαρκελώνης για μια πενταετία, από το 2006 έως το 2011, πανηγυρίζοντας μεταξύ άλλων τον τίτλο της Euroleague το 2010 με τη Μπαρτσελόνα.

Οι πληροφορίες του ισπανικού μέσου αναφέρουν πως η πορεία των διαπραγματεύσεων μεταξύ Γκραν Κανάρια και Λάκοβιτς θα φανεί τις επόμενες ώρες, ενώ επισημαίνεται ακόμη πως ο ίδιος θέλει να γυρίσει στην ACB, καθώς κι ότι η σύζυγος του είναι από την Ισπανία.