Άρης: Στη Ρίγα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Eurocup

Newsroom
Τολιόπουλος
Την μεγαλύτερη πρόκληση της σεζόν έχει μπροστά του ο Άρης, καθώς με νίκη στο νοκ άουτ ματς κόντρα στην Προμετέι (6/3, 19:00, Novasports Prime) θα πάρει και το εισιτήριο για τις 8 καλύτερες ομάδες του Eurocup.

«Την μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη» (όπως είχε πει κάποτε και ο Νίκος Γκάλης) θα «κυνηγήσει» ο Άρης στη Ρίγα με αντίπαλο την Προμετέι.

Οι «κίτρινοι» δίνουν ραντεβού με το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς στην «Arena Riga» όπου ισχύει το «ο θάνατός σου, η ζωή μου». Με νίκη απέναντι στην ουκρανική ομάδα θα πάρει και την μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά του Eurocup, εκεί όπου περιμένει ήδη η Μπουργκ σ' 'ένα ακόμα «do or die» παιχνίδι με φόντο την είσοδο στα ημιτελικά.

O Γιάννης Καστρίτης θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Δημήτρη Κατσίβελη, η συμμετοχή του οποίου είναι αμφίβολη γι' αυτό το ματς, ενώ στην Ρίγα βρίσκεται και προπονείται και το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Αμερικανός γκαρντ, Έρικ Ριντ ο οποίος ωστόσο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που στην πρώτη μας εμφάνιση στο BKT EuroCup μετά από πολλά χρόνια, καταφέραμε να περάσουμε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και να παίξουμε στα play offs. Έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεμάτη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της» ήταν τα λόγια του προπονητής του Άρη.

Το τζάμπολ του αγώνα θα δοθεί στις 19:00 και θα μεταδοθεί «ζωντανά» από τo Novasports Prime.