Ναβάρο για Γιασικεβίτσιους: «Θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν και θα δούμε πώς θα είναι η κατάσταση τότε»

Ναβάρο για Γιασικεβίτσιους: «Θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν και θα δούμε πώς θα είναι η κατάσταση τότε»

Newsroom
Γιασικεβίτσιους σε δηλώσεις για την Μπαρτσελόνα
Μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η θέση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Μπαρτσελόνα, κάτι που εμμέσως παραδέχτηκε και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μετά τον χαμένο ημιτελικό της EuroLeague κόντρα στη Ρεάλ.

Μία μέρα μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στον δεύτερο ημιτελικό του Final Four στο Κάουνας, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο μίλησε στα media για το μέλλον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αλλά και του Νίκολα Μίροτιτς.

Και οι δύο δεσμεύονται με συμβόλαιο αλλά κανενός το μέλλον δεν είναι δεδομένο στη Βαρκελώνη, με την Μπάρτσα να ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις τις στον αυριανό μικρό τελικό (21/05 - 17:00) απέναντι στη Μονακό, που ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό την Παρασκευή

Οι δηλώσεις του Ναβάρο για Σάρας και Μίροτιτς

«Αναμφίβολα είναι μία επιλογή. Όπως είπε και εκείνος, θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν και θα δούμε πως θα είναι η κατάσταση τότε. Από αύριο, θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Όταν τελειώσει η σεζόν, θα μιλήσουμε».

Για τον Μίροτιτς: «Ο Μίροτιτς έχει συμβόλαιο. Θέλουμε το καλύτερο από τον Νίκολα από αύριο. Είναι επαγγελματίας και θα προσφέρει στην ομάδα μας και στο πρωτάθλημα, ακόμη και μετά από ένα κακό Final Four».