Γερμανία: Ο Χέρμπερτ επιβεβαίωσε πως παραμένει στην Εθνική και δε θα πάει στη Βιλερμπάν

Δημήτρης Οικονόμου
Χέρμπερτ
Η Βιλερμπάν είναι άγνωστο αν αλλάξει τον Τι Τζέι Πάρκερ, ωστόσο και να το πράξει, ο αντικαταστάτης του δε θα είναι ο Γκόρντον Χέρμπερτ.

Στη Γερμανία, την ομάδα που οδήγησε ως την κορυφή του κόσμου θα παραμείνει ο Γκόρντον Χέρμπερτ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Bild.

Οι φήμες που τον έφεραν να συνδέεται με τη Βιλερμπάν, ως πρώτο υποψήφιο σε περίπτωση που απολυθεί ο Τι Τζέι Πάρκερ, δε θα πάρουν σάρκα και οστά. «Κανείς δε χρειάζεται να ανησυχεί, δε θα φύγω από την Εθνική» τόνισε ο ίδιος.

Μάλιστα δημοσιεύματα το απόγευμα της Πέμπτης έκαναν λόγο για πίεση της Ομοσπονδίας της Γερμανίας να κρατήσει τον πρώην προπονητή του Άρη και να μην του επιτρέψει να πάει στη Βιλερμπάν.

Ο Χέρμπερτ γνωρίζει τεράστια επιτυχία με τη Γερμανία, έχοντας ήδη ένα χάλκινο στο EuroBasket 2022 και φυσικά τον θρίαμβο με το χρυσό στη Μανίλα, στο MundoBasket 2023.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.