Βατούτιν: «Η Μακάμπι πήγε στο Βελιγράδι και στην ΤΣΣΚΑ δεν έδωσαν καν την ευκαιρία να παίξει σε ουδέτερη έδρα»!

Βατούτιν: «Η Μακάμπι πήγε στο Βελιγράδι και στην ΤΣΣΚΑ δεν έδωσαν καν την ευκαιρία να παίξει σε ουδέτερη έδρα»!
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν, σχολίασε το γεγονός ότι η Μακάμπι θα δώσει τους εντός έδρας αγώνες της στο Βελιγράδι εν αντιθέσει με την «ομάδα του στρατού» που δεν της δόθηκε καν η ευκαιρία να διαπραγματευτεί αυτή τη δυνατότητα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα παίζει στο Βελιγράδι τους εντός έδρας αγώνες της, μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, όπως αποφασίστηκε μετά τη συνάντηση που υπήρξε την Τρίτη 24/10 στη EuroLeague.

Το ζήτημα σχολίασε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν ως μέτοχος της EuroLeague Basketball, βάζοντας στην εξίσωση τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία με τη διευκόλυνση στους Ισραηλινούς

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πρακτορείο TAAS, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζουμε να πιστεύουε ότι πριν από δυο χρόνια, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποκλείστηκε για πολιτικούς λόγους μολονότι οι επίσημες εξηγήσεις έκαναν λόγο για πρόβλημα με τη βίζα, τις μετακινήσεις και την ασφάλεια. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι δεν μας δόθηκε καν η ευκαιρία να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να παίξουμε σε ουδέτερη έδρα. Με αυτή τη λογική, θα έπρεπε να ήμασταν αντίθετοι με τη συμμετοχή της Μακάμπι αλλά αυτός θα ήταν ο λάθος δρόμος».