Πρόεδρος Βενέτσια: «Ο Καμπόκλο έχει συμβόλαιο με την ομάδα»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Καμπόκλο
Η υπόθεση της μεταγραφής του Μρούνο Καμπόλκο στην Παρτιζάν Βελιγραδίου αναμένεται να εξελιχθεί σε «θρίλερ» αφού ο πρόεδρος της Βενέτσια δήλωσε πως ο παίκτης ανήκει ακόμα στην ιταλική ομάδα.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Παρτιζάν Βελιγραδίου του Ζέλικο Ομπράνοτβιτς, συμφώνησε με τον Μπρούνο Καμπόκλο με διάρκεια συμβολαίου τα δύο χρόνια.

Τελικά η υπόθεση του Βραζιλιάνου ψηλού που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως φόργουορντ όσο και ως σέντερ και αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της εθνικής Βραζιλίας, αναμένεται να πάρει νέα τροπή καθώς ο πρόεδρος της Βενέτσια, ομάδα στην οποία ανήκει μέχρι στιγμής ο παίκτης, αναφέρει πως ο Καμπόκλο εξακολουθεί να είναι μέλος του ιταλικού συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φρεντερίκο Κασάριν σε πρόσφατη συνένετυξή του στην ιταλική εφημερίδα «Il Gazzettino»:

«Η κατάσταση είναι ακριβώς ίδια όπως και πριν από έναν μήνα. Ο Μπρούνο Καμπόλκο έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Το ζήτημα πλέον βρίσκεται στα χέρια των νομικών και αν κάποιος θέλει να προσεγγίσει μεταγραφικά τον Καμπόκλ, θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί τους».

«Τώρα μιλάμε για την Παρτιζάν, πιθανό αύριο να εμφανιστεί το όνομα κάποιου άλλου συλλόγου. Η ουσία είναι πως η κατάσταση δεν έχει αλλάξει καθόλου και αυτή την στιγμή, ο σύλλογός μας δεν έχει να δηλώσει τίποτα άλλο. Όταν θα υπάρξουν σοβαρά νέα, θα επικοινωνήσουμε αμέσως».