Αμπρίνες για Γιασικεβίτσιους: «Αν έχεις κάποιον να σου φωνάζει από τη Δευτέρα ως το Σάββατο τότε κουράζεσαι»

Αμπρίνες για Γιασικεβίτσιους: «Αν έχεις κάποιον να σου φωνάζει από τη Δευτέρα ως το Σάββατο τότε κουράζεσαι»

Δημήτρης Οικονόμου
Διάστρεμμα ο Αμπρίνες, αμφίβολος για τα play-offs με τη Ζάλγκιρις
Πυρά κατά του πρώην προπονητή του στην Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους άνοιξε ο Άλεξ Αμπρίνες σε συνέντευξή που παραχώρησε στην Ισπανία.

Τα βέλη του προς την πλευρά του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έριξε ο Άλεξ Αμπρίνες. Ο Ισπανός ρωτήθηκε σχετικά με τον πρώην προπονητή του στην Μπαρτσελόνα και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την πίεση που ένιωθε αυτός και οι συμπαίκτες του υπό τις οδηγίες του.

«Από όσο μπορώ να σκεφτώ και στον κύκλο των παικτών με τους οποίους είμαι πιο κοντά, το στιλ του Γκριμάου είναι πιο υποφερτό. Με τη σεζόν να είναι τόσο μεγάλη, αν έχεις κάποιον να σου φωνάζει από τη Δευτέρα ως το Σάββατο, στο τέλος κουράζεσαι και σταματάς να κάνεις πράγματα» ήταν τα λόγια του Αμπρίνες.

Ο Σάρας άλλωστε σε όλη του τη θητεία στην Μπαρτσελόνα κατηγορήθηκε πως στερούσε τις ελευθερίες των παικτών, κάτι που φαινόταν και από τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόταν οι Καταλανοί.

Φέτος ο Αμπρίνες έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, μετρώντας 7.3 πόντους, 42.9% τρίποντο, 2.2 ριμπάουντ και 0.4 ασίστ σε σχεδόν 17 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.