EuroLeague: Ο «μάγος» Τεόντοσιτς MVP της 16ης αγωνιστικής

EuroLeague: Ο «μάγος» Τεόντοσιτς MVP της 16ης αγωνιστικής

Δημήτρης Οικονόμου
Μίλος Τεόντοσιτς MVP της 16ης αγωνιστικής στην EuroLeague
Μετά και την εξαιρετική του απόδοση στο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Μίλος Τεόντοσιτς αναδείχθηκε MVP της 16ης αγωνιστικής στην EuroLeague.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο... διπλό του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αψηφώντας πως το ημερολόγιο γράφει... σχεδόν 2024, ο Σέρβος γκαρντ έκανε τα πάντα στο παρκέ με 27 πόντους και 14 ασίστ, δίπλα σε 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα αλλά και 3 λάθη.

Κάτι που προφανώς τον έφερε σε υψηλό PIR, 40 για την ακρίβεια που ήταν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στη 16η αγωνιστική. Ο Τεόντοσιτς είναι ο πολυτιμότερος της αγωνιστικής, παίρνοντας τη σκυτάλη από την τριάδα των Νίμπο, Πάντερ και Σιλντς που κυριάρχησαν στη 15η.

Άλλωστε ο Τεόντοσιτς επισφράγισε με αυτήν του την εμφάνιση το πολύ καλό... φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται μετά την έλευση του Σφαιρόπουλου. Ο 36χρονος μετράει 11.9 πόντους, 5.9 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ, δίπλα σε 0.9 κλεψίματα μέσο όρο σε αυτά τα 16 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής.

@Photo credits: eurokinissi, KLODIAN LATO