Ρεάλ Μαδρίτης, Ταβάρες: Τραυματισμός στον αστράγαλο και αμφίβολος για Ολυμπιακό

Δημήτρης Οικονόμου
Έντι Ταβάρες
Πολύ πιθανό να λείπει από την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό ο Έντι Ταβάρες, μιας και τραυματίστηκε στον αστράγαλο και παραμένει άγνωστο το διάστημα που θα απουσιάσει.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Έντι Ταβάρες στη Ρεάλ. Ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι απέναντι στη Βαλένθια, με τους Μαδριλένους να αναφέρουν πως έχει ένα πρόβλημα στον πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού αστραγάλου του.

Ακόμα φυσικά δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα αποχής του Ταβάρες, με την κατάστασή του να πρόκειται να επανεξεταστεί. Ωστόσο, παρόλο που η Ρεάλ έχει το βάθος στο ρόστερ να καλύψει την απουσία του, αγωνιά για έναν από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της στο ρόστερ.

Θυμίζουμε πως οι Μαδριλένοι αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στις 25 Ιανουαρίου, για την 23η αγωνιστική της EuroLeague στην Ισπανία και πλέον ο Ταβάρες, του οποίου το όνομα συνδέθηκε μέσω της Marca για τον Παναθηναϊκό, μπαίνει στη λίστα των αμφίβολων.

Και ο Σέρχιο Γιουλ στο απουσιολόγιο

Πέραν του Ταβάρες όμως, η Ρεάλ αντιμετωπίζει άλλο ένα πρόβλημα. Αυτό έχει να κάνει με τον Σέρχιο Γιουλ, που διαγνώστηκε με πελματιαία απονευρωσίτιδα στο δεξί του πόδι.

Και ο δικός του χρόνος αποθεραπείας εκκρεμεί, όμως παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι που θα έρθει σε περίπου δύο εβδομάδες με τον Ολυμπιακό, ενώ φαντάζει απίθανο να παίξει κόντρα στη Μονακό!

Ο Βετεράνος άσος των Μαδριλένων που με δικό του σουτ έδωσε τον τίτλο στη «Βασίλισσα» την περασμένη σεζόν, μετράει 8.4 πόντους και 1.7 ασίστ σε 18 λεπτά συμμετοχής στη φετινή EuroLeague.