Μπράντον Ντέιβις: Πρόβλημα με τον Αμερικανό σέντερ και νοκ άουτ από την «διαβολοβδομάδα»

Μπράντον Ντέιβις: Πρόβλημα με τον Αμερικανό σέντερ και νοκ άουτ από την «διαβολοβδομάδα»

Newsroom
Βαλένθια-Ερυθρός Αστέρα 85-81
Νέο πρόβλημα προέκυψε στη Βαλένθια με τον Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι και δεν θα δώσει το «παρών» στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Βαλένθια, ο Αμερικανός σέντερ έχει ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Το πιο... άσχημο για τον ίδιο και την ομάδα του είναι ότι παραμένει άγνωστος ο χρόνος που θα χρειαστεί προκειμένου να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Στην ανακοίνωσή της, η Βαλένθια εξηγεί ότι «οι διαγνωστικές απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης επιβεβαίωσαν ότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό του μυός της γάμπας στο αριστερό του πόδι. Ο Ντέιβις θα μείνει εκτός των προσεχών αναμετρήσεων της ομάδας».

Να σημειωθεί ότι η ισπανική ομάδα έχει μπροστά της δύσκολες αναμετρήσεις στην Euroleague και δη στην προσπάθεια που κάνει προκειμένου να πάρει την πρόκριση στο play in tournament. Συγκεκριμένα έχει να υποδεχθεί την Μπάγερν (20/3, 21:30) που έχει τους ίδιους ακριβώς στόχους, ενώ θα κλείσει την «διαβολοβδομάδα» στο Πριγκιπάτο απέναντι στη Μονακό (22/3, 20:00).

Ο Ντέιβις έχει αγωνιστεί σε 26 ματς της φετινής Euroleague και έχει κατά μέσο όρο 12.5 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά 22:34 λεπτά συμμετοχής.