Τσόβιτς: «Υπάρχει περίεργη αντιμετώπιση προς τον Ερυθρό Αστέρα»

Τσόβιτς: «Υπάρχει περίεργη αντιμετώπιση προς τον Ερυθρό Αστέρα»

Τσόβιτς: «Υπάρχει περίεργη αντιμετώπιση προς τον Ερυθρό Αστέρα»
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα μίλησε σε ραδιόφωνο της Σερβίας και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Ο Ερυθρός Αστέρας την Τετάρτη (20/3) υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό AKTOR στην 30η αγωνιστική της Euroleague, σε μία αναμέτρηση όπου το «τριφύλλι» κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Βελιγράδι με 89-76.

Ο πρόεδρος του σέρβικου συλλόγου, Νεμπόισα Τσόβιτς φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή της χώρας του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους τραυματισμούς που αντιμετώπισε η ομάδα του, στη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών αλλά και στην ιδιαίτερη αντιμετώπιση που υπάρχει κατά του Ερυθρού Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νεμπόισα Τσόβιτς

«Μέρος του σκάτουινγκ δεν έγινε σωστά. Μετά από αυτό, ακολούθησαν τραυματισμοί. Δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι, αλλά όντως είναι κάτι που έγινε. Σχεδόν ποτέ δεν είχαμε γεμάτο το ρόστερ. Ξεκινήσαμε με τον Τόπιτς, τραυματίστηκε, μετά ο Τεόντοσιτς... δεν μπορώ να τους απαριθμήσω όλους.

Κανένα κλαμπ στην περιοχή τα τελευταία 13 χρόνια δεν έχει πάρει 23 τρόπαια. Υπάρχει μία περίεργη αντιμετώπιση προς τον Ερυθρό Αστέρα αλλά συνεχίζουμε. Τα ματς πάνε και έρχονται τόσο γρήγορα όπου δεν έχει χρόνο να χαρείς ή να υποφέρεις.

Το ρινικό οστό του Γιάγκο Ντος Σάντος έσπασε από την αγκωνιά. Μετά οι διαιτητές έδωσαν ένα απλό φάουλ, το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον. Δόξα τω Θεώ, η εγχείρηση πήγε καλά, νιώθει καλά και τον περιμένουμε στο παρκέ με την ειδική μάσκα σε 7 με 10 ημέρες.

Βλέπω πολύ κόσμο να μιλάει για το πως κοντρολάρουν τα συναισθήματά τους. Τους συγχαίρω, ειδικότερα όταν φτύνουν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ρίχνω το φταίξιμο στους οπαδούς μας και δεν το επικροτώ όλο αυτό, αλλά προφανώς ζούμε σε τέτοιους καιρούς. Ελπίζω ότι το άθλημα θα παραμείνει σε πρώτο πλάνο και όχι οι προσβολές προς τους παίκτες, τους συμμετέχοντες και ή ακόμα και τις οικογένειές τους.

Δεν είναι σωστό να διαδίδουμε το μίσος. Από τη μία πλευρά , έχεις τον ρόλο ενός σπουδαίου τζέντλεμαν και από την άλλη πλευρά επηρεάζεις πράγματα διαδίδοντας το μίσος. Είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι, αυτά είναι τα μεγαλύτερα μας κλαμπ».