ΓεροΓιοβάισα: Παναθηναϊκό πάρτι με... καλεσμένη την Μπάρτσα

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μήτογλου
Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο «καυτό» ΟΑΚΑ την Μπαρτσελόνα και ο ΓεροΓιοβάισα βλέπει μεγάλη νίκη της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Φαντάζομαι το ματς της Ελλάδας με το Καζακστάν δεν χρειάστηκε να το δείτε. Ο αγαπημένος σας γέρος σας είχε πει τι θα γίνει αρκετές ώρες πριν τη σέντρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Άσο; Από ημίχρονο, για να μην πω από το τέταρτο. Over 1.5 γκολ; Στα πέντε σταμάτησε το κοντέρ. Γκολ Ιωαννίδη; Από το 37 μετά από μαγική ασίστ Μασούρα. Over 5.5 συνολικά κόρνερ; Έξι στην ανάπαυλα! Κι όλα αυτά σε απόδοση 3.00. Εντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε.

Σήμερα έχουμε μόνο μπασκετάκι με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Στις 21:15 ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα με... φόρα από το άνετο διπλό επί του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι. Οι Μπλαουγκράνα δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, όπως φάνηκε και στον αγώνα με τη Φενέρ στην Πόλη. Η ομάδα του Αταμάν στοχεύει σε ακόμα ένα βήμα τετράδας και έχει την ευκαιρία να κάνει «statement» δεύτερης θέσης. Ο κόσμος ξέρει τη σημασία του ματς και το «Νίκος Γκάλης» θα... κοχλάζει.

Ο Ντίνος Μήτογλου βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και το Over 11.5, που πληρώνει στο 1.83, θα είναι... βούτυρο στο ψωμί του. Από εκεί και πέρα καλή επιλογή είναι και οι Over 9.5 πόντοι του Μάριους Γκριγκόνις σε τιμή διπλασιασμού, όπως και οι Over 3.5 ασίστ του Κέντρικ Ναν.

Από την πλευρά της η Μονακό προέρχεται από το... ξεγυρισμένο χαστούκι από το Μιλάνο, το οποίο ακολούθησε τον αποκλεισμό από το Στρασβούργο στο κύπελλο. Θεωρώ πως οι Μονεγάσκοι θα ξεσπάσουν απόψε (20:00) κόντρα στη Βαλέθια στο Πριγκιπάτο. Βλέπω διψήφια διαφορά και το handicap -9.5 στη νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται στο 1.83, όπως και οι Over 16.5 πόντοι του Μάικ Τζέιμς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα