Παρτίζαν: Με ΛεΝτέι κόντρα στον Ολυμπιακό όπως επιβεβαίωσε ο Ομπράντοβιτς

O Ζακ ΛεΝτέι της Παρτιζάν Βελιγραδίου
Με τον Ζακ ΛεΝτέι αναμένεται να παραταχθεί η Παρτίζαν απέναντι στον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της EuroLeague, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ζακ ΛεΝτέι θα βρίσκεται στο ρόστερ της Παρτίζαν απέναντι στον Ολυμπιακό για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague, το βράδυ της Πέμπτης (28/3). Όπως αποκάλυψε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την επικράτηση της Παρτίζαν επί της Στουντέτσκι, ο ΛεΝτέι αναμένεται να επιστρέψει εντός της εβδομάδας και να είναι διαθέσιμος.

Ο κόουτς της Παρτίζαν μίλησε με τους ανθρώπους του συλλόγου και ανέφερε ότι θα τον έχει μαζί του για το παιχνίδι με τους «ερυθρολεύκους». Όπως αναφέρει μάλιστα η MozzartSport, ο ΛεΝτέι θα επιστρέψει από τις ΗΠΑ και θα προπονηθεί με την ομάδα την προσεχή Τρίτη, δύο μέρες πριν το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε πως ο ΛεΝτέι έφυγε μετά το παιχνίδι της Παρτίζαν στη Βαρκελώνη και έμεινε εκτός την περασμένη εβδομάδα, για να βρεθεί στις ΗΠΑ δίπλα στην οικογένειά του, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ωστόσο το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό είναι πολύ κρίσιμο για τους Σέρβους, οι οποίοι αυτήν την ώρα βρίσκονται στην τετραπλή ισοβαθμία της 10ης θέσης με 14 νίκες και 17 ήττες, παρέα με την Αρμάνι Μιλάνο, τη Βαλένθια και την Εφές.

@Photo credits: eurokinissi