Αταμάν: «Ο Παπαπέτρου έδειξε έτοιμος να μπει στο rotation στην EuroLeague»

Newsroom
Αταμάν
Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Προμηθέα Πατρών πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Βίρτους στην Μπολόνια και ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 για την τελευταία αγωνιστική της regular season στη Stoiximan Basket League και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια.

Μετά το τέλος του ματς με τους Πατρινούς, ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην εμφάνιση του Ιωάννη Παπαπέτρου (14π., 1ριμπ., 1ασ. σε 28:49), εξηγώντας πως ο Έλληνας φόργουορντ έπαιξε με αυτοπεποίθηση.

Ο Τούρκος προπονητής ανέφερε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο Προμηθέας είναι μία από τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι ήδη στους "8" του Basketball Champions League, αλλά παίξαμε με συγκέντρωση, γιατί είναι δύσκολο μετά από μία μεγάλη νίκη να βρεις το κατάλληλο κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια.

Αλλά σήμερα η ομάδα είχε πολύ υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και το πιο ευχάριστο ήταν ότι μοιράσαμε τα λεπτά και δώσαμε χρόνο σε παίκτες που δεν έπαιξαν στη "διαβολοβδομάδα" και ξεκουράσαμε όσους έπαιξαν. Κι άλλο ένα ευχάριστο για μένα είναι ότι αυτή τη σεζόν ίσως για δεύτερη ή τρίτη φορά ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση και έδειξε ότι είναι έτοιμος να μπει στο ροτέισον. Είχε ένα δύσκολο χειρουργείο, αλλά έδειξε έτοιμος να μπει στο rotation στη EuroLeague και φυσικά στο ελληνικό πρωτάθλημα».

@Photo credits: eurokinissi