Γουίλιαμς Γκος: Ρεκόρ πόντων στη σεζόν, ρεκόρ καριέρας στα κλεψίματα (vid)

Γουίλιαμς Γκος: Ρεκόρ πόντων στη σεζόν, ρεκόρ καριέρας στα κλεψίματα (vid)

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος είδε... ασπρόμαυρα και αντέδρασε. Κόντρα στην Παρτίζαν έκανε δύο ρεκόρ.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος έδειξε πόσο έλειψε στον Ολυμπιακό, όλο το διάστημα που δεν ήταν υγιής. Στην επικράτηση του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτίζαν (74-69) ο Αμερικανός έκανε τα πάντα στο παρκέ.

Κόντρα στην πρώτη του ομάδα στην Ευρώπη, ο Γκος έκανε ρεκόρ πόντων τη φετινή σεζόν, αφού με τους 17 που σημείωσε ξεπέρασε κατά έναν τους 16 της πρεμιέρας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, τα 5 κλεψίματα που έκανε ο γκαρντ του Ολυμπιακού συνιστούν ρεκόρ καριέρας. Το δεύτερο μέσα στο 2024, αφού το αμέσως προηγούμενο ήρθε στις 30 Ιανουαρίου απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, όταν έκανε 4 κλεψίματα.

Ο Γκος ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους (4/6 διπ., 2/4 τριπ., 3/4 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα, 3 λάθη, 3 κερδισμένα φάουλ σε 23:45 συμμετοχής.

«Παίξαμε σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα και το ξέραμε. Ο αντίπαλος είναι μία μεγάλη ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή και παίκτες και ήταν μία μάχη μέχρι τέλους, αλλά τα καταφέραμε.

Γυρίσαμε το σκορ και πήραμε τη νίκη. Πλέον, έχουμε δύο παιχνίδια για το τέλος της κανονική περιόδου (σ.σ. εκτός με Ερυθρό Αστέρα και εντός με Φενερμπαχτσέ) και ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης του Ολυμπιακού.

@Photo credits: INTIME