Σάβιτς για ανανέωση Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα»

Σάβιτς για ανανέωση Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα»

Newsroom
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο της Παρτίζαν και τα επόμενα χρόνια, κάτι που άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ο Ζόραν Σάβιτς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο GM της σερβικής ομάδας στην «Telegraf» στάθηκε μεταξύ άλλων στο «φλέγον θέμα» της επικείμενης ανανέωσης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας (και) του ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στη διοίκηση της Παρτίζαν είπε ότι... όλα βαίνουν καλώς για την παραμονή του «Ζοτς» στην ομάδα.

«Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν προβλήματα» ανέφερε ο Ζόραν Σάβιτς και συνέχισε: «Έχουμε ακόμα δύο ματς μπροστά μας στην Euroleague και θεωρώ ότι νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα εξαρτώνται από άλλες ομάδες ωστόσο έχουμε την ευκαιρία μας για να τα καταφέρουμε».

Να σημειωθεί ότι πριν από το παιχνίδι της Παρτίζαν με την Μπασκόνια, οι Σέρβοι φίλαθλοι φώναζαν ρυθμικά «θέλουμε συμβόλαιο για τον Ζέλικο» και εκείνος πήρε το πινακάκι και έκανε κίνηση ότι υπογράφει!