Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκη ευρωπαϊκή Μεγάλη Πέμπτη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Ολυμπιακός: Ερυθρόλευκη ευρωπαϊκή Μεγάλη Πέμπτη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Κάνααν
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα στο Μπέρμινγκχαμ τη Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ και λίγες ώρες νωρίτερα είναι προγραμματισμένο το Game 4 με την Μπαρτσελόνα για τα Play Off της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έγραψε στην Κωνσταντινούπολη την πιο «χρυσή» σελίδα της ευρωπαϊκής του ιστορίας. Οι Πειραιώτες με απόλυτο ήρωα τον Κωνσταντίνο Τζολάκη των τριών αποκρούσεων στη διαδικασία των πέναλτι απέκλεισαν τη Φενέρμπαχτσε στη «ρώσικη ρουλέτα» και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Πέμπτη (2/5) στις 22:00 την Άστον Βίλα στο «Villa Park», ενώ νωρίτερα πιθανότατα θα υπάρχει ακόμα μια μεγάλη ερυθρόλευκη ευρωπαϊκή «μάχη». Ο λόγος για το Game 4 της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για τα Play Off της Euroleague, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την ίδια ημέρα στις 19:45. Αν φυσικά δεν «καθαρίσει» η σειρά στα τρία παιχνίδια. Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που η διοργανώτρια αρχή του τουρνουά όρισε νωρίς το παιχνίδι, ώστε να μη συμπέσει την ίδαι ώρα με το ευρωπαϊκό ματς του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο.