Βουγιόσεβιτς: «Ήταν σοβαρό λάθος της Παρτιζάν που δεν ανανέωσε νωρίτερα τον Λεσόρ»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού με τον Ζακ ΛεΝτέ της Παρτιζάν
Ο Ντούσκο Βουγόσεβιτς σε πρόσφατες δηλώσεις του επέκρινε την Παρτιζάν επειδή άφησε τον Ματίας Λεσόρ να φύγει και να πάει στον Παναθηναϊκό.

Ο Ματίας Λεσόρ αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια του Παναθηναϊκός AKTOR στη φετινή πετυχημένη έως τώρα πορεία του «τριφυλλιού» στην Euroleague, έχοντας κατά μέσο όρο από 13,6 πόντους με 6 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ σε 28:50 λεπτά εντός παρκέ.

Ο Γάλλος σέντερ εντάχθηκε στους «πράσινους» το καλοκαίρι, έχοντας περάσει την περασμένη σεζόν στην Παρτιζάν όπου έφτασε έως και τα Play Off. Ο Μαυροβούνιος προπονητής, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, σε πρόσφατες δηλώσεις του στο κανάλι N1 Television, επέκρινε την ομάδα του Βελιγραδίου για το γεγονός πως άφησε τον Λεσόρ να φύγει.

«Πριν τη σειρά με τη Ρεάλ, το κλαμπ έχασε την ευκαιρία να επεκτείνει τα συμβόλαια με τους πιο σημαντικούς της παίκτες.

Όπως με τον Πάντερ, με τον οποίο τα κατάφερε, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη τιμή από ότι αν το είχε κάνει κάπου στα μέσα της σεζόν.

Υπήρχε φυσικά και ο Λεσόρ, που ξεκίνησε με 600.000 δολάρια και θα μπορούσε η Παρτιζάν να τον ανανεώσει εγκαίρως με 800.000 που ήταν εφικτό. Εκεί αναδείχτηκε, με την ηγεσία του Ομπράντοβιτς.

Ήταν σοβαρό λάθος να μην ανανεώσουν νωρίτερα, επειδή ήταν απολύτως απαραίτητοι παίκτες, όπως και ο Μαντάρ».

@Photo credits: eurokinissi, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ