Μπαρτσελόνα: Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ επιστρέφει στη 12άδα λίγες μέρες πριν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό

Γουίλι Ερνανγκόμεθ
Τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ έχει κανονικά στη 12άδα της για το παιχνίδι τη Μούρθια η Μπαρτσελόνα, τέσσερις μέρες προτού υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι των play off της EuroLeague.

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ επιστρέφει στη 12άδα της Μπαρτσελόνα! Ο Ισπανός σέντερ μπορεί να ήταν απών για δύο παιχνίδια λόγω τραυματισμού, όμως φαίνεται πως θα είναι έτοιμος στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν.

Και φυσικά την Μπαρτσελόνα δεν την ενδιαφέρει το παιχνίδι με τη Μούρθια (21:45) για τη Liga Endesa, αλλά η σειρά των play off με τον Ολυμπιακό στην EuroLeague.

Οι Καταλανοί υποδέχονται τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη την προσεχή Τετάρτη για το πρώτο παιχνίδι της σειράς, ενώ την Παρασκευή θα τεθούν αντιμέτωποι για δεύτερη φορά. Ο Ερνανγκόμεθ, όπως φαίνεται, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γκριμάου και θα αποτελέσει δίδυμο με τον Βέσελι στα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση για το Final Four του Βερολίνου.

Τη φετινή σεζόν ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ μέτρησε στην EuroLeague 11.1 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 0.4 ασίστ, 0.5 κλεψίματα και 0.5 μπλοκ στα 16'13'' που πατούσε μέσο όρο στο παρκέ.