Ολυμπιακός: Αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στη μέση ο Γουόκαπ

Ολυμπιακός: Αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στη μέση ο Γουόκαπ

Τόμας Γουόκαπ
Απρόοπτο δύο μέρες πριν την πρώτη «μάχη» με την Μπαρτσελόνα για τα play off της EuroLeague στον Ολυμπιακό, με τον Τόμας Γουόκαπ να μην ολοκληρώνει την προπόνηση έχοντας ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τα παιχνίδια απέναντι στην Μπαρτσελόνα, με ένα απρόοπτο στην προπόνηση της Δευτέρας (22/4). Ο Τόμας Γουόκαπ αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στη μέση.

Κάτι που προφανώς γεννά μια ανησυχία στις τάξεις της ομάδας, μιας και το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα είναι προγραμματισμένο το απόγευμα της Τετάρτης (24/4 - 22:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τρίτης στην Καταλονία, με τον Γουόκαπ φυσικά να ακολουθεί κανονικά την αποστολή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως, μέτρησε ακόμα μία απουσία από την προπόνηση της Δευτέρας. Αυτήν του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα ένεκα μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Προφανώς και ο Γουόκαπ αποτελεί πολύ σημαντικό γρανάζι στη «μηχανή» του Ολυμπιακού, τόσο στην άμυνα όσο και στη λειτουργία της επίθεσης. Στη φετινή σεζόν ο 32χρονος γκαρντ μετράει 8.7 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ, 1.5 κλέψιμο σε σχεδόν 27 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

@Photo credits: eurokinissi