Ολυμπιακός: Δεν ταξιδεύει στη Βαρκελώνη ο Παπανικολάου λόγω ίωσης

Ολυμπιακός: Δεν ταξιδεύει στη Βαρκελώνη ο Παπανικολάου λόγω ίωσης

Δημήτρης Οικονόμου
Κώστας Παπανικολάου
Χωρίς τον Παπανικολάου θα αναχωρήσει σήμερα η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη, με τον αρχηγό των Πειραιωτών να ταλαιπωρείται από ίωση και να είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 1 της σειράς απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ταλαιπωρείται και να βλέπει ονόματα γραμμένα στο απουσιολόγιό του, λίγο πριν την έναρξη της σειράς με την Μπαρτσελόνα, το βράδυ της Τετάρτης (24/4 - 22:00). Ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει εκτός προπονήσεων με ίωση και ήταν απών για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έχει πυρετό και για αυτόν τον λόγο δε βρέθηκε στο ΣΕΦ, στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, καθώς η αποστολή αναχωρεί το απόγευμα για τη Βαρκελώνη.

Αυτή η εξέλιξη φυσικά, καθιστά τον Παπανικολάου εξαιρετικά αμφίβολο για το παιχνίδι της Τετάρτης (24/4), καθώς δε θα ακολουθήσει την αποστολή από σήμερα και ενδεχομένως να ταξιδέψει μία από τις επόμενες ημέρες στη Βαρκελώνη, αν νιώσει καλύτερα, για να μπει ξανά στη 12άδα και να τον έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Οι εξελίξεις με τον Γουόκαπ

Στην προπόνηση της Δευτέρας (22/4), ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε δει τον Τόμας Γουόκαπ να αποχωρεί με ενοχλήσεις στη μέση. Παρόλα αυτά ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» εντάχθηκε κανονικά σε μέρος του προγράμματος της Τρίτης (23/4) και όπως όλα δείχνουν, πιθανότατα θα είναι έτοιμος για την πρώτη «μάχη» με την Μπαρτσελόνα. Το βέβαιο είναι πως ο Γουόκαπ θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για την Καταλονία.