Νίμπο: «Όνειρο και στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague»

Νίμπο: «Όνειρο και στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague»

Newsroom
Ο Λεσόρ του Παναθηναϊκού με τον Νέμπο της Μακάμπι
Για την πορεία της Μακάμπι και τους στόχους της μίλησε σε ΜΜΕ του Ισραήλ ο Τζος Νίμπο, πριν τα play off της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό.

Στον Τύπο του Ισραήλ και την Israel Hayom μίλησε ο Τζος Νίμπο, λίγες ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι της Μακάμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για τα play off της EuroLeague.

Μάλιστα ο σέντερ της Μακάμπι τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη να κατακτήσει τη διοργάνωση, δείχνοντας την πίστη που έχει στο φετινό ρόστερ.

Οι δηλώσεις του Νίμπο

«Είμαι περήφανος για αυτή την ομάδα και όσα έχει πετύχει φέτος. Είναι η σεζόν με τις μεγαλύτερες δυσκολίες και προκλήσεις στην καριέρα μου. Έχουμε παίξει 16 παιχνίδια χωρίς κόσμο αλλά η ενότητά μας ήταν αυτή που μας κράτησε. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη θέση μας θα είχε καταρρεύσει, αλλά εμείς δεν τα παρατήσαμε ποτέ, δεν αναζητήσαμε δικαιολογίες και δείξαμε γιατί αυτή η ομάδα είναι διαφορετική.

Όνειρο και στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κι αν τα πετύχουμε, θα είναι μια απίστευτη ιστορία επιτυχίας κόντρα σε όλα τα προγνωστικά».

@Photo credits: eurokinissi