Γουόκαπ: «Αισθάνομαι φανταστικά, ηγέτης μας ο Παπανικολάου»

Γουόκαπ: «Αισθάνομαι φανταστικά, ηγέτης μας ο Παπανικολάου»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Τόμας Γουόκαπ
Όλα όσα σήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ γα τον επερχόμενο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα στα Play Off της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα, την Τετάρτη (24/4, 22:00), στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των Play Off της Euroleague, σε ένα ματς από το οποίο θα απουσιάζει ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Παπανικολάου εξαιτίας ίωσης.

Ο Τόμας Γουόκαπ που επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, στις δηλώσεις του ενόψει της μεγάλης επερχόμενης αναμέτρησης, αναφέρθηκε στο πως αισθάνεται μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε, μίλησε για την απουσία του Παπανικολάου αλλά και για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα είχε καταφέρει να επικρατήσει και στα δύο ματς της κανονικής περιόδου.

«Θα πρέπει να βγουν μπροστά κάποια παιδιά να καλύψουν το κενό του Παπανικολάου»

«Είμαι φανταστικά. Έκανα θεραπεία τις τελευταίες ημέρες και αισθάνομαι καλά. Νιώθω φρέσκος.

Η άμυνά μας πρέπει να είναι καλή. Να μην τους αφήσουμε να τρέξουν. Είναι ταλαντούχα ομάδα, ξέρουν πώς να παίζουν, είναι μαζί χρόνια. Αν το κάνουμε αυτό, τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Είναι σημαντική η απουσία του Παπανικολάου. Είναι ο ηγέτης μας. Είναι σημαντική, θα πρέπει να βγουν μπροστά κάποια παιδιά. Αυτό κάνουμε όμως ως ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα είναι μαζί μας σύντομα, αλλά για τώρα πρέπει να καλύψουμε το κενό του».

Για το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα νίκησε τον Ολυμπιακό στα δύο ματς της κανονικής περιόδου είπε: «Όχι, δεν σημαίνει κάτι. Είναι μία νέα σεζόν, όλα ξεκινούν από το 0-0 και θα προκριθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 3 νίκες. Δεν σημαίνει κάτι. Είδαμε βίντεο, μάθαμε από αυτό και ξεκινάμε από την αρχή».

@Photo credits: eurokinissi