ΓεροΓιοβάισα: Το πρώτο βήμα του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο

ΓεροΓιοβάισα: Το πρώτο βήμα του Παναθηναϊκού για το Βερολίνο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κώστας Σλούκας Παναθηναϊκός Μακάμπι
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη των Play Off της Euroleague και ο ΓεροΓιοβάισα περιμένει το... αναμενόμενο. «Πράσινο» 1-0 χωρίς... πολλά - πολλά!

Ώρα Play Off και στην Euroleague! Οι μάχες για το Final 4 του Βερολίνου αρχίζουν και ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που θα αγωνιστεί. Οι Πράσινοι θα υποδεχτούν στο καυτό ΟΑΚΑ τη Μακ​​​​​​άμπι Τελ Αβίβ και καλούνται να κάνουν ό,τι δεν μπόρεσαν στην κανονική διάρκεια. Να νικήσουν!

Η ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων είναι δεδομένη, όμως πρέπει να τη δούμε και στο παρκέ. Πιστεύω αυτό θα γίνει. Η νίκη του Παναθηναϊκού με handicap -5.5 σε απόδοση 1.85 είναι μια «τίμια» επιλογή. Από εκεί και πέρα όπου βλέπουμε μεγάλο ματς πάμε στον Κώστα Σλούκα. Oι Over 12.5 πόντοι του αρχηγού του Τριφυλλιού «πληρώνουν» στο 1.83, ενώ οι Over 3.5 ασίστ του Γκραντ είναι στο 2.15.

Έχουμε και μπαλίτσα απόψε και μάλιστα ντέρμπι. Στο «Emirates» η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι σε ένα «must win» ματς. Μπορεί οι Μπλε να διανύουν μια κάκιστη σεζόν, όμως στα μεγάλα ματς δεν πέφτουν χωρίς μάχη. Πάω με Bet Builder Goal/Goal, Over 3.5 και Over 6.5 κόρνερ σε απόδοση 3.00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα