Ναν: «Θα συζητήσω με την οικογένειά μου για το συμβόλαιο, θέλω τη EuroLeague με τον Παναθηναϊκό»

Ναν: «Θα συζητήσω με την οικογένειά μου για το συμβόλαιο, θέλω τη EuroLeague με τον Παναθηναϊκό»

Newsroom
Κέντρικ Ναν
Ο Κέντρικ Ναν σχολίασε τη σειρά των play off με τη Μακάμπι και το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό AKTOR, εξηγώντας πως προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί η κατάκτηση της EuroLeague με τους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα διεκδικήσει την πρόκρισή του στο Final 4 του Βερολίνου κόντρα στη Μακάμπι και ο Κέντρικ Ναν μίλησε στην κάμερα της NOVA για τις αναμετρήσεις με την «ομάδα του λαού».

Ο Αμερικανός πρώην NBAer ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η προετοιμασία μας αυτή την εβδομάδα ήταν πολύ καλή. Είμαστε προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση και την σειρά. Ξέρουμε ότι χάσαμε δύο ματς φέτος από τη Μακάμπι νωρίς στη σεζόν και είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα είναι διασκεδαστικό. Δεν προγραμματίζω να αφήσω τη Μακάμπι να έρθει στο ΟΑΚΑ και να μας κερδίσει. Αναμένω να βγούμε στο παρκέ έτοιμοι να παίξουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Όσον αφορά την κόντρα με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν, είπε: «Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον Μπόλντγουιν. Είναι απλά ο ανταγωνισμός. Λίγη συζήτηση στα social media το κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρον. Είναι διασκεδαστικό και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω. Ο Γουέιντ έχει κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος μέχρι τώρα. Προφανώς αυτό που έγραψα δημιούργησε μία "σπίθα", εκείνος είδε όλη την έκταση που πήρε το θέμα, οπότε είμαι προετοιμασμένος να τον δω να παίζει το καλύτερο του μπάσκετ».

Ερωτηθείς για το «κλειδί» της σειράς με τους Ισραηλινούς, επισήμανε: «Φυσικά και η άμυνα είναι το κλειδί. Όπως ξέρουμε έχουν δύο τρομερούς combo guard, τους Μπόλντγουιν και Μπράουν. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν έτοιμοι για να παίξουν, διαθέτουν εμπειρία, οπότε περιμένουμε το καλύτερο τους μπάσκετ, όμως θα είμαστε έτοιμοι αμυντικά».

Ο Κέντρικ Ναν τόνισε σχετικά με την προοπτική να παραμείνει στους «πράσινους»: «Ακόμη περιμένω. Πρέπει να το συζητήσω με την οικογένεια μου πρώτα, θέλω να τελειώσω την σεζόν συγκεντρωμένος και να καταφέρω να κατακτήσω την κούπα της Euroleague».

@Photo credits: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI