Καλαϊτζάκης: «Έπρεπε να κερδίσουμε, περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι σε 48 ώρες»

Καλαϊτζάκης: «Έπρεπε να κερδίσουμε, περιμένουμε διαφορετικό παιχνίδι σε 48 ώρες»

Newsroom
Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Όλα όσα δήλωσε ο Παναηιώτης Καλαϊτζάκης μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχτηκε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση της σειράς των Play Off, σε ένα παιχνίδι όπου οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν ακόμα και στο -12, δεν το έβαλαν κάτω και μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη με 91-87, κάνοντας το 1-0.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, στις δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στα χαμμένα ριμπαόυντ και τις βολές ενώ μίλησε και για το επόμενο μεταξύ τους ματς.

«Θεωρώ πως ελέγχαμε για 35' το παιχνίδια αλλά η Μακάμπι είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα, ειδικά στην επίθεση. Έβαλαν 91 πόντους και χωρίς να έχουν για ένα δεκάλεπτο τον Μπάλντγουιν.

Πολλοί παίκτες πήραν σωστές επιθέσεις. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα στο τέλος. Χάσαμε ένα σημαντικό ματς, που έπρεπε να το κερδίσουμε και σε 48 ώρες περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι. Αύριο θα δούμε το βίντεο και θα έρθουμε να κερδίσουμε την Πέμπτη.

Έχουμε κάνει απίστευτα αμυντικά παιχνίδια μέχρι τώρα. Όμως η Μακάμπι είναι πολύ ταλαντούχα μπροστά. Χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, βολές και πρέπει να τα βελτιώσουμε όλα αυτά στο επόμενο ματς».

@Photo credits: eurokinissi