Γιαννακόπουλος: «Μην απαντήσετε στις προκλήσεις, τα λέμε το βράδυ»

Γιαννακόπουλος: «Μην απαντήσετε στις προκλήσεις, τα λέμε το βράδυ»

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Μόναχο
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το μήνυμά του, ενόψει του Game 2 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα πάει στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2 της προημιτελικής σειράς και ενώ η ομάδα από το Ισραήλ προηγείται με 1-0, έχοντας πάρει το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έστειλε μήνυμα (μέσω του λογαριασμού του στο Instagram) στους φιλάθλους της ομάδας, ενώ παράλληλα άφησε να εννοηθεί ότι θα είναι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν.

«Φέτος έχουμε κάνει μία ομαδική προσπάθεια,διοίκηση, ομάδα, κόσμος για να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Ευρώπης.

Πιθανότατα αυτός ο αγώνας να είναι ο τελευταίος στην έδρα μας για τη φετινή σεζόν στη EuroLeague. Θα ήθελα να παρακαλέσω να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την άψογη συμπεριφορά μας στο ΟΑΚΑ, μία συμπεριφορά και μία ατμόσφαιρα, την οποία ζηλεύει όλη η Ευρώπη, που κρατάει το μπάσκετ ψηλά.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις στις όποιες προκλήσεις πιθανότατα υπάρξουν, σαν αυτές της Τρίτης.
Δεν είναι η δουλειά του κόσμου να βάλει τους διαιτητές της EuroLeague στη θέση τους και να διασφαλίσει το 50-50.

Αυτή είναι δική μου δουλειά, εσείς πρέπει να φωνάξετε και να υποστηρίξετε την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ», είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

@Photo credits: INTIME