Παναθηναϊκός - Μακάμπι: Νίκη με ρεκόρ πόντων από τον Κώστα Σλούκα

Σπύρος Μαρκεζίνης
ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι
Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην Euroleague, σημειώνοντας μάλιστα ατομικό ρεκόρ πόντων.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχτηκε στο ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 της σειράς των Play Off της Euroleague, σε ένα ματς που το «τριφύλλι» αναζητούσε τη νίκη με την οποία θα έκανε το 1-1 και την οποία βρήκε επικρατώντας με 95-79.

Καλύτερος παίκτης για τους «πράσινους» ήταν ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχε καταφέρει να κερδίσει τον ρόλο του «οδηγού».

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης μάλιστα, ο Έλληνας γκαρντ μπόρεσε να σημειώσει ρεκόρ πόντων, ολοκληρώνοντας με 29 (8/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 1/1 βολή) ενώ παράλληλα μοίρασε 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ σε 29:23 λεπτά εντός παρκέ. Μάλιστα, λίγο αργότερα γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που γέμισαν για μία ακόμη φορά το γήπεδο και εκείνος ανταπέδωσε με μία βαθιά υπόκλιση.

Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε σημειώσει στις 5 Απριλίου του 2018, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Μάλαγα. Τότε είχε φτάσει τους 26 πόντους.

Ο Κώστας Σλούκας

Ο Κώστας Σλου΄κας

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ