Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/04) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα
Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και το Game 2 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Σεισμός! Ο Αχιλλέας Μπέος κατήγγειλε μέσω επίσημης ανακοίνωσης «ύποπτο» τηλεφώνημα του Θόδωρου Καρυπίδη στον Μπερτόλιο δύο μέρες πριν από το ματς παραμονής Βόλος - Πανσερραϊκός. Η ομάδα της Μαγνησίας ενημέρωσε Σούπερ Λιγκ και ΕΠΟ. Τον λόγο πλέον τον έχει η δικαιοσύνη και ο αρμόδιος Εισαγγελέας πρέπει να επέμβει άμεσα με στόχο την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου και να ζητήσει να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές.

Live Sport: Κώστα Θεέ, Παναθηναϊκέ! Σλούκας τρομερός οδηγεί τον εξάστερο στο Final 4 του Βερολίνου! Με 29 πόντους διέλυσε 95-79 τη Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-1 και πηγαίνει στο Βελιγράδι για να σφραγίσει το εισιτήριο! Μυθική εμφάνιση με ρεκόρ καριέρας, 8/9 δίποντα, 4/7 τρίποντα, 1/1 βολές και 4 ασίστ. Ρεσιτάλ Ιωάννη με 15 πόντους, 4/7 τρίποντα. Θηρία Λεσόρ και Μήτογλου. Την Μεγάλη Τρίτη το 3ο παιχνίδι στο Βελιγράδι.

Φως των Σπορ: Το βλέπει να έρχεται! Έτοιμος και φουριόζος ο Θρύλος για το 2-0! Με το ίδιο πνεύμα απόψε για τη νίκη που θα τον φέρει ένα βήμα από το Βερολίνο. Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ αλλά αμφίβολος για το ματς.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τρελό πάθος σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο! Πώρωση παντού! Γλίτωσε τα χειρότερα ο Πετρούσεφ αλλά είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Εξωγήινοι στα καλάθια. Μοναδικά όσα κάνουν οι ερυθρόλευκοι στην Ευρωλίγκα το τελευταίο δίμηνο. Πως ο Μπαρτζώκας πέτυχε να έχει στα «κόκκινα» τους παίκτες του στο κατάλληλο τάιμινγκ. Τι ακολούθησε τον θρίαμβο της Τετάρτης και το σημάδι που δείχνει Βερολίνο.

Ώρα των Σπορ: Με την ίδια λύσσα και στην Τούμπα! Το πρωτάθλημα ακόμα δεν τελείωσε και αυτό το ξέρουν πολύ καλά ο Αλμέιδα και οι παίκτες του. Μπήκε από χθες το πρωί «στοπ» στα πανηγύρια για τον θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού και δουλεύεται η νίκη επί του ΠΑΟΚ. Ατομικό ξανά ο Μουκουντί, δύσκολα και για την Τούμπα.

Metrosport: «Κλειδώστε» την Ευρώπη. Παίκτες και Λουτσέσκου οφείλουν να κυνηγήσουν με όλες τις δυνάμεις τους τις ελπίδες για τον τίτλο που οι ίδιοι μείωσαν δραματικά, αλλά και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο επόμενο Conference League.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ