Κλίβελαντ για τον Αταμάν: «Άσκησε πίεση στους διαιτητές»

Ο Αντόνιους Κλίβελαντ με τον Κώστα Αντετοκούνμπο.
Ο Αντόνιους Κλίβελαντ, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα one.co.il, αναφέρθηκε στον Εργκίν Αταμάν, εξηγώντας πως άσκησε πίεση στους διαιτητές.

Το Game 2 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να έχει τελειώσει στο παρκέ, εδώ και αρκετές ώρες, ωστόσο μακριά απ' αυτό μοιάζει να συνεχίζεται.

Η ισραηλινή ιστοσελίδα one.co.il, η οποία κυκλοφόρησε και ένα βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και τον Εργκίν Αταμάν να μιλάει σε έξαλλο ύφος σε έναν Ισραηλινό, φιλοξένησε δηλώσεις του παίκτη της Μακάμπι, Αντόνιους Κλίβελαντ.

«Άσκησε πίεση στους διαιτητές (σ.σ.: ο Αταμάν). Δεν νομίζω ότι επηρέασε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά εμείς δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές, θέλουμε απλώς να παίξουμε μπάσκετ», δήλωσε ο Κλίβελαντ.

Στην ερώτηση για την άποψή του, σχετικά με την ατάκα του Αταμάν πως η Ευρώπη είδε τη διαφορά των δύο ομάδων, ο παίκτης της Μακάμπι εξήγησε: «Τους έχουμε νικήσει τρεις φορές φέτος, τι σκέφτεται η Ευρώπη για αυτό».

Όσο για την ενδεχόμενη απουσία του Γουέιντ Μπάλντγουιν; «Είναι σπουδαίος παίκτης, ένας από τους καλύτερους. Πιστεύουμε σε αυτόν και σε εμάς. Αν επιστρέψει θα είναι σπουδαίο, αλλά αν δεν τα καταφέρει, πάλι θα είμαστε καλά. Πιστεύω στην ομάδα μου και θα περιμένουμε τον Παναθηναϊκό την Τρίτη».

@Photo credits: INTIME