EuroLeague: Δοκιμασία στο Βελιγράδι για τον Παναθηναϊκό που θέλει πίσω το πλεονέκτημα έδρας

Newsroom
ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι
Ο Παναθηναϊκός AKTOR δοκιμάζεται απόψε (30/4, 20:00, LIVE από το Gazzetta) στο Aleksandar Nikolic Hall κόντρα στη Μακάμπι με στόχο να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας και να βρεθεί ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου.

Η προημιτελική σειρά της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Μακάμπι μεταφέρεται στο Βελιγράδι όπου οι Ισραηλινοί θα υποδεχθούν τους «πράσινους» το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30/4, 20:00) για το Game 3.

Η «ομάδα του λαού» αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς της σειράς που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ όμως οι «πράσινοι» έκαναν το 1-1 έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα.

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα ψάξει τουλάχιστον ένα «διπλό» στο Aleksandar Nikolic Hall όπου θα διεξαχθεί το Game 3 ενώ ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Από την άλλη πλευρά, άγνωστο παραμένει το θέμα της συμμετοχής του Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο Game 2 λόγω προβλήματος στον οπίσθιο μηριαίο που αποκόμισε από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ.

Ο Εργκίν Αταμάν ανέφερε ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Μακάμπι: «Είναι τα play off και η σειρά είναι στο 1-1. Αξίζουμε να πάμε στο Final 4 και θέλουμε ακόμα δύο νίκες. Φυσικά θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες.

Η Μακάμπι είναι καλή ομάδα και το είδαμε αυτό στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, έτσι πρέπει να έχουμε μαχητικότητα και καλή απόδοση. Πάμε βήμα-βήμα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρώτο ματς την Τρίτη, αλλά δεν έχει σημασία ποιο θα πάρουμε. Στο τέλος οι τρεις νίκες θα σε στείλουν στο Final 4».

Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι 1-1

Game 1: Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι 87-91
Game 2: Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι 95-79
Game 3: Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR (30/4, 20:00)
Game 4: Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR (2/5, 21:45)
Game 5: Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι (αν χρειαστεί 8/4)

@Photo credits: eurokinissi