Ντιμπαρτολομέο: «Θα αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό αν παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε»

Newsroom
Ντιμπαρτολομέο
Η Μακάμπι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Βελιγράδι (30/4 & 2/5) και ο Τζον Ντιμπαρτολομέο εξήγησε ότι οι Ισραηλινοί μπορούν να αποκλείσουν τους «πράσινους» αν παίξουν το μπάσκετ που μπορούν, κάνοντας ειδική αναφορά στον Κώστα Σλούκα.

Η Μακάμπι αιφνιδίασε τον Παναθηναϊκό AKTOR στο Game 1 ωστόσο οι «πράσινοι» έκαναν το 1-1 με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα πριν η σειρά μεταφερθεί στο Βελιγράδι, αρχής γενομένης από το αποψινό τρίτο ματς στο Aleksandar Nikolic Hall (30/4, 20:00, LIVE από το Gazzetta).

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα ψάξει τουλάχιστον ένα «διπλό» στη σερβική πρωτεύουσα που θα τον φέρει πιο κοντά στο Final 4 του Βερολίνου.

Από την πλευρά, ο Τζον Ντιμπαρτολομέο αναφέρθηκε στο ματς με το «τριφύλλι», τονίζοντας: «Έχουμε παίκτες που ήταν και πέρσι στην ομάδα, σε μια αντίστοιχη κατάσταση, με 1-1 στη σειρά με τη Μονακό. Πρέπει να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις. Έχουμε όλη την αυτοπεποίθηση του κόσμου πως αν παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε θα αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό και θα κερδίσουμε τη σειρά».

Και πρόσθεσε: «Πάντα υπάρχει πίεση όταν υπάρχει τέτοια επιθυμία να πας στο Final 4. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι». Ο Ντιμπαρτομέο αναφέρθηκε επίσης στον Κώστα Σλούκα: «Μας προκάλεσε πολλά προβλήματα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Μιλήσαμε για το πώς μπορούμε να τον περιορίσουμε καλύτερα τις τελευταίες ημέρες. Θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια, όχι μόνο από έναν παίκτη».

@Photo credits: INTIME, ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ