Μακάμπι: «Οι οπαδοί μας που έφτασαν στο Βελιγράδι με εισιτήρια θα μπουν στο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό»

Οι παίκτες της Μακάμπι.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξέδωσε ανακοίνωση λίγες ώρες πριν από το Game 3 με τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας πως οι οπαδοί της που έφτασαν στο Βελιγράδι με εισιτήρια θα μπορέσουν να μπουν στο Aleksandar Nikolic Hall.

Η προημιτελική σειρά της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Μακάμπι μεταφέρεται στο Βελιγράδι όπου οι Ισραηλινοί θα υποδεχθούν τους «πράσινους» το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (30/4, 20:00) για το Game 3.

Στο μεταξύ, η Μακάμπι εξέδωσε ανακοίνωση λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ, ευχαριστώντας τις αρχές και τονίζοντας πως οι οπαδοί της που έφτασαν στη σερβική πρωτεύουσα με εισιτήριο θα μπουν στο γήπεδο.

«Η Μακάμπι ευχαριστεί τη Σερβία και τις τοπικές αρχές ασφαλείας, οι οποίες, σε μέρες πόνου και αβεβαιότητας, υποδέχτηκαν την ομάδα μας με ανοιχτές αγκάλες, με ευθύνη, επαγγελματισμό και γενναιοδωρία για χάρη του μπάσκετ που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ και την αδελφοσύνη μεταξύ των ανθρώπων. Οι οπαδοί της Μακάμπι που έφτασαν στη σερβική πρωτεύουσα με εισιτήρια θα μπορέσουν να εισέλθουν στο θρυλικό κλειστό γήπεδο Hala Pionir και να υποστηρίξουν την ομάδα στο ζεστό "φιλόξενο" σπίτι μας στο Βελιγράδι».

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται ακριβής αριθμός φιλάθλων όμως υπολογίζεται ότι στις εξέδρες θα βρίσκονται 1.000 οπαδοί της ομάδας του Όντεντ Κάτας.