Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι στο γήπεδο: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μ@λ@κ!€$»!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγο πριν αναχωρήσει για το Βελιγράδι ενόψει Game 3 (30/4, 20:00) σχολίασε το γεγονός ότι η Μακάμπι αναμένεται να έχει τη στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο.

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του Game 3 ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι, οι Ισραηλινοί ενημέρωσαν με επίσημη ανακοίνωσή τους ότι όλοι οι οπαδοί τους που έφτασαν στο Βελιγράδι με εισιτήριο, θα μπουν κανονικά στο γήπεδο!

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μεταβεί στη σερβική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει τον αγώνα και πριν από την αναχώρησή του, σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις με video στο Instagram.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθύμισε ότι η Μακάμπι είχε δεσμευτεί στη Γενική Συνέλευση της EuroLeague Basketball ότι θα δώσει όλους τους αγώνες της πίσω από κλειστές πόρτες, καλώντας τη διοργανώτρια αρχή να λάβει τα μέτρα της.

«Μια ερώτηση προς τη EuroLeague... Πριν από 3-4 μήνες, στη Γενική Συνέλευση της EuroLeague στην Κωνσταντινούπολη, όταν έγινε ψηφοφορία για το αν θα επιτραπεί στη Μακάμπι να παίξει στη φετινή διοργάνωση, με όλα αυτά που συμβαίνουν στο Ισραήλ... Η Μακάμπι υποσχέθηκε ότι όλα τα παιχνίδια θα γίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Ξαφνικά διαβάζουμε παντού ότι θα είναι 2.000 φίλαθλοι. Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μ@λ@κ!€$ και ότι η EuroLeague θα κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε το παιχνίδι να γίνει κάτω από τις συνθήκες που η Μακάμπι υποσχέθηκε και όλοι ψηφίσαμε ώστε να συμμετέχει στη διοργάνωση» ανέφερε χαρακτηριστικά.