Γιοκουμπάιτις: «Δεν έκριναν το Game 3 οι διαιτητές»

Ο Ρόκας Γιοοκουμπάιτις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα
Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις της Μπαρτσελόνα, στις δηλώσεις του για το Game 4 με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην κουβέντα που γίνεται για τη διαιτησία.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα απόψε, Πέμπτη (2/5, 19:45), στο πολύ κρίσιμο «τελικό» του Game 4 στη σειρά των Play Off της Euroleague, όπου οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο με 2-1.

Ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, στις δηλώσεις του ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης, στάθηκε στην κουβέντα που γίνεται για τους διαιτητές καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και υποστήριξε ότι δεν ήταν οι αποφάσεις τους, αυτές που έκριναν το προηγούμενο ματς (80-82)

«Πολλοί μιλάνε για την απόδοση των διαιτητών και όχι μόνο στη συγκεκριμένη σειρά. Οι διαιτητές προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους και δεν πιστεύω ότι έκριναν το παιχνίδι την κρίσιμη στιγμή.

Μπορεί να είχαν μερικές κακές αποφάσεις σε στιγμές που δεν ήταν οφθαλμοφανείς, αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα ισορροπημένο ματς και δεν μπορούμε να μιλάμε για διαιτητικές αποφάσεις που έκριναν την εξέλιξη του».

@Photo credits: eurokinissi, LATO KLODIAN