Η Post Game εκπομπή του gTV για την μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η Post Game εκπομπή του gTV για την μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Newsroom
LIVE Post Game εκπομπή για την μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ
Νύχτα μαγική κι ονειρεμένη για τον ελληνικό αθλητισμό! Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από τον τελικό του Conference League με το ιστορικό διπλό στο «Βίλα Παρκ», ενώ στα play off της Euroleague οι «ερυθρόλευκοι» και ο Παναθηναϊκός θέλουν μία νίκη για να βρεθούν στο final four! To Gazzetta φώναξε παρών με συνδέσεις από Μπέρμιγχαμ, Βελιγράδι και ΣΕΦ. Άστον Βίλα - Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Conference League και Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα & Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός στα Game 4 των play-offs της Euroleague. Μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά και το Gazzetta θα είναι LIVE τα μεσάνυχτα για να σχολιάσει LIVE και τα τρία παιχνίδια.

Θάνος Σαρρής, Νίκος Παπαδογιάννης, Αντώνης Καλκαβούρας, Κωνσταντίνος Μελάγιες, Γιώργος Κούβαρης, Δημήτρης Τομαράς και Γιάννης Σαπουντζάκης μετέφεραν όλο το ρεπορτάζ και το σχόλιό τους μετά τις μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Δείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Youtube το Post Game των αναμετρήσεων Άστον Βίλα - Ολυμπιακός, Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα.