Γκριμάου: «Χάσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο δεκάλεπτο»

Γκριμάου
Η Μπαρτσελόνα παραδόθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού και ο προπονητής των Καταλανών, Ρότζερ Γκριμάου, στάθηκε στην απόδοση των «ερυθρόλευκων» στη δεύτερη περίοδο.

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στην Μπαρτσελόνα, επικρατώντας με το εμφατικό 92-58 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κάνοντας το 2-2 στη σειρά με τους Καταλανούς.

Πλέον η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί στο Game 5 που αναμένεται να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 8/5 και ο Ρότζερ Γκριμάου στάθηκε στην απόδοση του Ολυμπιακού στη δεύτερη περίοδο.

Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Θεωρώ πως χάσαμε το παιχνίδι στο δεύτερο δεκάλεπτο. Παίξαμε καλά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο. Από 'κει και πέρα, μας σταμάτησαν με τη μαχητικότητά τους, με την επιθετικότητά τους... Πήραν πάρα πολλά επιθετικά ριμπάουντ, έκαναν τεράστια προσπάθεια στο δεύτερο δεκάλεπτο. Εμείς από την άλλη όχι. Είχαμε κάποια ελεύθερα σουτ στην τρίτη περίοδο, αστοχήσαμε και το παιχνίδι έληξε πάρα πολύ νωρίς. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος».

@Photo credits: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI