Κάτας: «Οδυνηρή ήττα, πιθανότατα εκτός Game 5 ο Μπάλντγουιν»

Newsroom
Ο Οντέντ Κάτας στον πάγκο της Μακάμπι
Όλα όσα δήλωσε ο Οντέντ Κάτας μετά την ήττα της Μακάμπι από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Βελιγράδι, επικρατώντας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-88 και έστειλε πλέον τη σειρά των Play Off στο 2-2, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο πέμπτο ματς του ΟΑΚΑ, το οποίο θα κρίνει το «εισιτήριο» για το Final Four του Βελιγραδίου.

Ο προπονητής του ισραηλινού συλλόγου, Οντέντ Κάτας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αναφέρθηκε στην κούραση που είχαν ορισμένοι από τους παίκτες του ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό του Μπάλντγουιν.

«Είναι μια οδυνηρή ήττα. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και φτάσαμε πολύ κοντά, αλλά στο τέλος ο Παναθηναϊκός έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα και κέρδισε κάποιες κατοχές. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια χωρίς τον Μπάλντγουιν αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει όμως να είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας. Οι παίκτες το θέλανε πολύ και είναι κρίμα που τελείωσε έτσι το παιχνίδι. Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση, αλλά θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και ίσως τα καταφέρουμε κόντρα σε όλα τα προγνωστικά στην Αθήνα.

Ο Μπάλντγουιν πιθανότατα δεν θα παίξει στο Game 5, ξέραμε ότι η συμμετοχή του είχε ρίσκο. Ήθελε πολύ να παίξει και ήταν άσχημο που χτύπησε πάλι. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, θα πάμε να παλέψουμε στην Αθήνα».

@Photo credits: INTIME