Euroleague: Ποια έδρα θα «σπάσει» στα Game 5; (poll)

Newsroom
Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός
Τρεις από τις τέσσερις σειρές των play off θα χρειαστούν και Game 5 και το Gazzetta θέτει το εξής ερώτημα στους αναγνώστες: Θα σπάσει κάποια έδρα μετά το 18/18 στην ιστορία της διοργάνωσης;

Αν μη τι άλλο το νούμερο είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικό και... ζαλίζει! Μέχρι στιγμής 18 σειρές στην ιστορία της Euroleague χρειάστηκε να οδηγηθούν σε Game 5. Και μαντέψτε. Και τις 18 φορές νικητές ήταν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι και έπαιρναν τα εισιτήρια για τα Final Four.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, οι τρεις από τις τέσσερις σειρές των προημιτελικών θα χρειαστούν και 5ο ματς προκειμένου να κριθεί η πρόκριση για το Final Four του Βερολίνου. Και μάλιστα με το ελληνικό ενδιαφέρον να είναι κάτι παραπάνω από έντονο καθώς είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να βρεθούν και οι δύο «αιώνιοι» στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» κατάφεραν να «απαντήσουν» στο break της Μακάμπι και να στείλουν τη σειρά για ένα 5ο ματς στο ΟΑΚΑ (7/5, 21:15), ενώ ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να ταξιδέψει και πάλι στη Βαρκελώνη όπου θα διεκδικήσει και τη πρόκριση στο Final Four απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Το 3ο ζευγάρι της σειράς είναι αυτό μεταξύ της Μονακό και της Φενέρμπαχτσε. Μετά τη νίκη των Μονεγάσκων στο Game 4 της Κωνσταντινούπολης, ανέκτησε το αβαντάζ της έδρας με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να λύσουν τις διαφορές τους στο Πριγκιπάτο και δη στο «Gaston Medecine» που αποτελεί την έδρα της Μονακό.

Το Gazzetta βάζει κάτω τις τρεις σειρές και απευθύνει τα εξής ερωτήματα στους αναγνώστες: Θα «σπάσει» φέτος η παράδοση του 18/18. Και αν ναι σε ποια έδρα θα συμβεί;

Μπείτε λοιπόν στο poll και δώστε τη δική σας ψήφο!

Οι σειρές των Play Off

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 2-2

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 2-2

Μονακό - Φενέρμπαχτσε 2-2

Loading...