Ρεάλ: «Δεν περιμένει πια τον Χεζόνια και επικοινώνησε με τον Κορκμάζ»

Ρεάλ: «Δεν περιμένει πια τον Χεζόνια και επικοινώνησε με τον Κορκμάζ»

Ο Μάριο Χεζόνια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης
Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να επικοινώνησε με τον Φουρκμάν Κορκμάζ προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στην Ευρώπη από τη στιγμή που δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον Μάριο Χεζόνια για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Τα ισπανικά Μέσα αναφέρονται κατά καιρούς στον Μάριο Χεζόνια και το μέλλον του 29χρονου φόργουορντ, συνδέοντας μάλιστα την περίπτωσή του Κροάτη πρώην NBAer με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως ο ίδιος αποφεύγει συστηματικά να σχολιάσει τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και τον θέλει να αποχωρεί από τη Ρεάλ. Ενώ, λοιπόν, οι οπαδοί της «Βασίλισσας» του ζητούν να μη φύγει από τη Μαδρίτη, οι Blancos φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Φουρκάν Κορκμάζ.

Όπως αναφέρει το Basketfaul, η Ρεάλ Μαδρίτης επικοινώνησε με τον Κορκμάζ, ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν αφού δεν μπόρεσε να καταλήξει σε συμφωνία με τον Μάριο Χεζόνια.

Ο Κορκμάζ (26χρ., 2μ.01) έλαβε φέτος 5.3 εκατομμύρια δολάρια, σημειώνοντας 6.8 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 328 συμμετοχές στο ΝΒΑ.