Κρούνοσλαβ Σιμόν: «Ο Λάρκιν είναι πιο ψηλά από Μάικ Τζέιμς και Γουίλμπεκιν»

Κρούνοσλαβ Σιμόν: «Ο Λάρκιν είναι πιο ψηλά από Μάικ Τζέιμς και Γουίλμπεκιν»

Κρούνοσλαβ Σιμόν: «Ο Λάρκιν είναι πιο ψηλά από Μάικ Τζέιμς και Γουίλμπεκιν»
Ο πρώην παίκτης της Αναντολού Εφές, Κρούνοσλαβ Σιμόν, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον τούρκικο σύλλογο ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέιν Λάρκιν.

Ο Κρούνοσλαβ Σιμόν για μισή δεκαετία αποτέλεσε έναν από τους παίκτες που απάρτιζαν το ρόστερ της Αναντολού Εφές. Πιο συγκεκριμένα, ο Κροάτης περιφερειακός, φόρεσε τη φανέλα του τουρκικού συλλόγου από το 2017 έως και του 2022 ενώ έχει περάσει επίσης από τη Μάλαγα, τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και την Αρμάνι Μιλάνο.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο Basketball Sphere, ο ίδιος αναφέρθηκε στην ομάδα της γειτονικής χώρας, μίλησε για τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς ενώ δεν εγκωμίασε τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος αποτελεί εδώ και αρκετές σεζόν το βασικό πρόσωπο στην Εφές.

«Νομίζω ότι είναι μία τρομερή κίνηση. Κανείς δεν αγαπάει την Αναντολού Εφές και δεν έχει τόσο μεγάλο δεσμό με το κλαμπ, όσο ο Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς. Είναι πάνω από όλα φίλος μου και μετά προπονητής. Μέχρι στιγμής, έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα και είναι τρομερά αφοσιωμένος, οπότε αναμένω τώρα που αναλαμβάνει ως πρώτος προπονητής, να είναι σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο.

Έχει αποδείξει αυτή τη σεζόν ότι είναι έτοιμος. Οι παίκτες των αγαπούν και τον εκτιμούν και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν.

Ο Λάρκιν είναι ένα σύμβολο του συλλόγου. Αυτή είναι η 6η ή η 7η σεζόν και το να είσαι με την ίδια ομάδα για τόσο καιρό είναι σπάνιο.

Η Εφές “ξύπνησε” αργά μέσα στη σεζόν. Βασικά από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μιγιάτοβιτς και ύστερα. Δεν ήταν αρκετό όμως για ένα σοβαρό αποτέλεσμα. Τώρα έχουν επικεντρωθεί στο να νικήσουν το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Πιστεύω ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην EuroLeague. Έχουν δείξει ότι είναι τοπ. Ο Σέιν Λάρκιν είναι ο σημαντικός παίκτης τους και θα ήταν μεγάλο πρόβλημα αν έφευγε, ποίος θα τον αντικαθιστούσε;

Είναι ελάχιστοι οι παίκτες σαν αυτόν και κατά τη γνώμη μου, είναι πάνω από τον Μάικ Τζέιμς και τον Σκότι Γουίλμπεκιν σε αυτόν τον ρόλο. Είναι playmakers και οι κορυφαίοι σταρ των ομάδων τους. Με έξυπνες κινήσεις και 2 ή 3 ποιοτικές προσθήκες θα μπορέσουμε να δούμε την Εφές στο Final Four».