Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προπόνηση, δύσκολα θα προλάβει το Game 5

Λαρεντζάκης
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν συμμετείχε στη σημερινή (6/5) προπόνηση του Ολυμπιακού και πολύ δύσκολα θα προλάβει το Game 5 με την Μπαρτσελόνα όμως θα ακολουθήσει την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στην πρωτεύουσα της Καταλονίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί την Τρίτη του Πάσχα 7/5 για τη Βαρκελώνη ενόψει του Game 5 με την Μπαρτσελόνα που θα κρίνει την πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου και πλέον το ζήτημα έχει να κάνει με τη συμμετοχή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε τη Δευτέρα του Πάσχα και έτσι η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Καταλανούς στο Palau Blaugrana (8/5, 22:00, LIVE από το Gazzetta) μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Λαρεντζάκης υπέστη διάστρεμμα όταν πάτησε στο πόδι του Άλεξ Αμπρίνες κατά τη διάρκεια του β' δεκαλέπτου του Game 4 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κι έκτοτε ακολουθεί θεραπεία. Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσει την αποστολή του Ολυμπιακού στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για τον κομβικό αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί στο ΣΕΦ και ακολούθως θα μεταβεί στη Βαρκελώνη έχοντας τη στήριξη των οπαδών του που θα ακολουθήσουν την αποστολή.

@Photo credits: eurokinissi