ΓεροΓιοβάισα: Στο Βερολίνο θα είναι ωραία

ΓεροΓιοβάισα: Στο Βερολίνο θα είναι ωραία

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κώστας Σλούκας Παναθηναϊκός Μακάμπι
Ο Παναθηναϊκός προσδοκά να κλείσει τη θέση του στο Final 4 στο Game 5 με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ και ο ΓεροΓιοβάισα βλέπει βραδιά... γιορτής!

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποδείχτηκε παραπάνω από... σκληρό καρύδι για τον Παναθηναϊκό. Οι Ισραηλινοί θα μπορούσαν να είχαν ήδη περάσει εάν έπαιρναν το Game 4, όμως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έκανε σπουδαία ανατροπή και απόψε (21:15) θα απολαύσει τους κόπους όλης της σεζόν. Θα παίξει τον απόλυτο τελικό πρόκρισης στο Final 4 στο «καυτό» ΟΑΚΑ και με τη δυναμική παρουσία του παθιασμένου κόσμου των Πράσινων θεωρώ πως δύσκολα θα σπάσει απόψε η παράδοση των Game 5.

Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε καλή εμφάνιση στα δυο ματς στο Βελιγράδι και απόψε περιμένω πως θα φανεί στο παρκέ η πραγματική διαφορά των δυο ομάδων. Η επιλογή της νίκης του Τριφυλλιού με -9.5 πόντους πληρώνει στο 1.90. Περιμένω επίσης και μια μεγάλη εμφάνιση από τους ηγέτες της ομάδας Κώστα Σλούκα και Κέντρικ Ναν. Οι Οver 12.5 πόντοι του Έλληνα γκαρντ προσφέρονται στο 1.75 και οι Over 17.5 του Αμερικανού killer στο 1.70.

Φυσικά απόψε θα μάθουμε και την πρώτη φιναλίστ του Champions League. Στις 22:00 η Παρί θα υποδεχτεί την Ντόρτμουντ στη ρεβάνς της νίκης των Βεστφαλών με 1-0. Είναι προφανές πως η πίεση είναι στην πλευρά των Παριζιάνων. Προτείνω Bet Builder με Over 2.5, G/G, Οver 7.5 συνολικά κόρνερ και κάρτα στον Χούμελς στο 5.75.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα