Σλούκας: «Γράψαμε ιστορία σήμερα, το αφιερώνω στον Πάρη»

Σλούκας: «Γράψαμε ιστορία σήμερα, το αφιερώνω στον Πάρη»

Newsroom
Ο Κώστας Σλούκας του Παναθηναϊκού
Όλα όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας αμέσως μετά την πρόκριση στο Game 5 του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ο μεγάλος νικητής του Game 5 της σειράς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αφού επικράτησε με 81-72 και έκλεισε με αυτόν τον τρόπο τη θέση του στο Final Four του Βερολίνου, με την πρόκριση ύστερα από 12 χρόνια.

Ο Κώστας Σλούκας, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της σπουδαίας νίκης επί του ισραηλινού συλλόγου, έδωσε τα συγχαρητήριά του σε όλους όσους δούλεψαν ώστε να πάρει το «τριφύλλι» την πρόκριση, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική ήταν αυτή η διάκριση ενώ την αφιέρωσε στον φροντιστή των «πρασίνων» Πάρη Δερμάνη, ο οποίος αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες ένα πρόβλημα υγείας.

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και στους υπέροχους οπαδούς μας που μας υποστηρίζουν. Τα καταφέραμε! Αξίζαμε να είμαστε στο Final Four, υποφέραμε πολύ γιατί η Μακάμπι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δώσαμε την ψυχή μας στο παρκέ! Στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσα να βοηθήσω όπως κάνω συνήθως, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλα τα παιδιά έβαλαν το σώμα τους κάτω και τα κατάφεραν!

Γράψαμε ιστορία σήμερα και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά, είναι η πειθαρχία που δείξαμε. Δεν υπάρχει μυστικό για αυτό που κάναμε. Ήταν σωστή η απόφαση του συλλόγου να πάρει τον καλύτερο σκόρερ στην Ευρώπη, τον Κέντρικ Ναν. Το αξίζαμε γιατί δείξαμε διάρκεια σε αυτό που κάναμε, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Το αφιερώνω στον Πάρη, γίνεται καλύτερα και ελπίζω να είναι μαζί μας σε λίγες μέρες. Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα, σε όλα τα παιδιά, στην οικογένεια μου, στην γυναίκα μου που με στηρίζει πάντα. Στον Εργκίν Αταμάν που δουλεύουμε και υποφέρουμε μαζί, σε όλα τα παιδιά που είχαν άγχος, στους φιλάθλους, στον

@Photo credits: INTIME