Κάτας: «Οι βολές ήταν 35-6 λίγο πριν από το τέλος, έγιναν πράγματα πέρα από το μπάσκετ»!

Κάτας
Ο Όντεντ Κάτας σχολίασε τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό AKTOR, εξηγώντας πως έγιναν πράγματα πέρα από το μπάσκετ και μιλώντας για τον αριθμό των βολών που δόθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στο Final 4 έπειτα από 12 χρόνια αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Μακάμπι και ο Όντεντ Κάτας σχολίασε τη διαιτησία του Game 5.

O Ισραηλινός κόουτς ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Αρχικά, θέλω να πω ότι είμαι πραγματικά περήφανος για τους παίκτες μου. Για μένα, αυτό το γκρουπ παικτών είναι πρωταθλητές. Μολονότι δεν προκριθήκαμε στο Final 4, είναι πρωταθλητές! Ξέραμε ότι τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα για εμάς όμως έγιναν πράγματα πέρα από το μπάσκετ. Εύχομαι αυτή η σειρά να κρινόταν από καλύτερους παίκτες και από το ίδιο το μπάσκετ. Δεν μιλάμε ποτέ για τη διαιτησία σε όλη τη σειρά, μολονότι ο αντίπαλός μας το έκανε. Ίσως έπρεπε να το είχαμε κάνει.

Το Game 5 ήταν πολύ physical και από τις δυο πλευρές... Αν βγάλω τα τελευταία σουτ του Λορέντζο Μπράουν, οι βολές ήταν 35-6 λίγο πριν από το τέλος. Ίσως ήταν σύμπτωση όμως είναι τρελό νούμερο! Εμείς ως κλαμπ, σε όλη τη σειρά, οι παίκτες, οι προπονητές σεβόμαστε το μπάσκετ και τη EuroLeague. Σταματάω εδώ. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου, ο τραυματισμός του Μπάλντουιν άλλαξε τη σειρά. Αποδείξαμε ότι είμαστε πολύ καλή ομάδα, ότι έχουμε χαρακτήρα κι ας μην παίζουμε στην έδρα μας. Αν παίζαμε στο Τελ Αβίβ, θα μπροούσαμε να έχουμε παρόμοια ατμόσφαιρα».